home home harta site harta site favorite adauga la favorite
consultatii juridice
consultatii juridice
colaboratori
Reabilitarea Judecatoreasca
Modalitatea legala de integrare in societate a fostilor condamnati.
Infractiuni contra Patrimoniului
Abuzul de incredere, inselaciunea, delapidarea, gestiunea frauduloasa, tulburarea de posesie.
Mosteniri - Succesiuni
Transmiterea patrimoniului unei persoane fizice decedate catre succesori.
Infractiuni contra Autoritatii
Protectia acordata de Codul Penal acelor institutii ce reprezinta o autoritate a statului.
Uzucapiune
Modalitate de dobandire a dreptului de proprietatea sau a altor drepturi reale
Divort-Partaj
Mijloc de desfacere a unei casatorii, prevazut de Codul Familiei.
 
marturisiri
Florin E, nespecificat
Stimati domni, va multumesc din tot sufletul pentru atentia pe care mi-ati acordat-o si mi-ati raspuns referitor la problema cu care ma confrunt....
Iuliana D, nespecificat
Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu. ...
Stoian A, nespecificat
Va multumesc mult ptr raspuns si intradevar articolul mentionat de dvs. este de mare ajutor...
Marturisiri Servicii Avocatura
servicii activitate contracte legislatie contact
 
"Stimati domni, va multumesc din tot sufletul pentru atentia pe care mi-ati acordat-o si mi-ati raspuns referitor la problema cu care ma confrunt. Sincer, nu am crezut ca poti gasi sprijin prin aceasta metoda, mai ales ca nu sunt o persoana tanara, pentru care IT-ul sa reprezinte o maniera de viata."
Florin E, nespecificat
 
"Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu. Promptitudinea raspunsului dvs. denota nu numai interes, ci si solicitudine si profesionalism. "
Iuliana D, nespecificat
 
"Va multumesc mult ptr raspuns si intradevar articolul mentionat de dvs. este de mare ajutor fiind perfect aplicabil in speta! Inca o data va multumesc si va doresc din inima mult succes ! "
Stoian A, nespecificat
 
"Buna seara, Am asteptat cu interes raspunsul dumneavoastra si nu a intarziat sa apara.Va multumesc ca existati ! Tot respectul pentru ceea ce faceti."
Maryes, nespecificat
 
"Va multumesc pentru ajutorul acordat, pentru ca existati si sunteti prompti si seriosi in orientarea oamenilor, in elucidarea problemelor care ne framanta si pe care nu le putem cunoaste decat foarte costisitor si greu.Mult succes in continuare"
Bugeac E., necunoscut
 
"Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsul dumneavoastra.Sunteti de mare ajutor pentru oameni si pentru informatiile pe care ni le acordati."
Zama A., nespecificat
 
"Tin sa va multumesc din suflet pentru raspunsurile date. Va multumesc ca existati si ca puteti da un sfat la cei care nu prea au curajul sa-si ceara drepturile. Sunteti cei mai tari. Sa ne auzim de bine. La revedere si multa sanatate. "
Ariana, nespecificat
 
"Va multumesc mult pentru indrumari.Sunteti intr-adevar foarte prompti si clari in raspunsuri.Incercand sa obtinem singuri informatii de pe net, ca sa ne facem cat de cat o idee in hatisul legislativ atat de intotocheat, am pierdut vreo cateva ore fara succes.Singurul lucru bun a fost ca am dat de pagina dumneavoastra pe internet.Multumim. "
A. Halalau, necunoscut
 
"Felicitari inca o data pentru initiativa dumneavoastra cu site-ul, exista un contrast evident intre partea domeniului juridic inghetata parca in trecut si partea care ma uimeste necontenit prin deschiderea comunicarii si faptul ca tine pasul foarte bine cu tehnologia. Sper ca acest contrast sa se dovedeasca de bun augur pe termen lung. "
D. Golescu, necunoscut
 
"Ma numesc Gheorghe V.si va multumesc mult pentru informatie. Ma bucur ca existati, pacat ca multi oameni de rand nu stiu si nu pot apela la serviciile dvs. Va doresc numai bine! cu stima Gheorghe V."
Gheorghe V., nespecificat
 
"Multumesc pentru indrumarea pe care am primit-o dupa 3 ore. Felicitari echipei de profesionisti! "
Yda, Bucuresti
 
"Multumesc pentru raspunsul primit din partea dumneavoastra si mai ales pentru rapiditate. Ce ati construit pe acest site este util (informatie completa si rapiditate) pentru oricine doreste o consultatie juridica."
Anca Z, nespecificat
 
"Am primit raspunsul dumneavoastra si sunt incantat de rapiditatea si mai ales profesionalismul juristilor dumneavoastra. Va asigur ca va voi mai contacta si consulta in caz de nevoie de asistenta juridica. "
Constantin G., nespecificat
 
"Va multumesc pentru promptitudine, intradevar sunteti o echipa de profesionisti va doresc mult succes in activitatea dvs."
Asztalos Sara, nespecificat
 
"Vreau sa va multumesc pentru informatiile precise pe care mi le-ati dat. S-a intamplat exact cum ati preconizat."
Tataru M, nespecificat
 
"Multumesc mult pentru rabdarea de a parcurge mesajul meu cat si pentru promtitudinea cu care mi s-a furnizat raspunsul atat de necesar."
Grigorescu A., nespecificat
 
"Sunt uimit de seriozitatea si promtitudinea dvs. si va multumesc pt. raspunsuri. Sunt putini oamenii din lume care fac fapte bune gratuit. Sunt multumit de raspunsurile dvs."
Sotila D., nespecificat
 
"Va multumesc foarte mult pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns.Sunteti intr-adevar o echipa nemaipomenita. Nu ma asteptam sa primesc un raspuns atāt de repede şi de care aveam mare nevoie. "
Iacob F., nespecificat
 
"Va multumesc pentru timpul acordat si deasemenea pentru promptitudinea de care a-ti dat dovada,oferindu-mi un raspuns in mai putin de 24 ore."
Vacariu C, oras nespecificat
 
"Va multumesc foarte mult si intradevar sunteti o echipa de profesionisti. Va doresc sanatate , putere de munca si o sa va recomand tuturor prietenilor chiar din Bucuresti daca vor avea probleme legale. Cu respect intregii echipe. "
I.Burla, nespecificat
 
"Va multumesc pentru raspuns si va felicit pentru acest mod ingenios, serios si prompt de ajutor. "
J.Popovici, nespecificat
 
"Am intrat absolut din intimplare pe acest site, intr-un internet prea bogat in reclame fara acoperire; mi-am expus problema fara sa astept miracole si spre marea mea surprindere am primit raspunsul a doua zi. Sint incintat de profesionalismul si mai ales promptitudinea serviciului pe care il recomand tuturor celor interesati. Felicitari!"
N.Tiba, Ontario
 
"Am auzit de acest site de la un prieten. Am apelat la o consultatie juridica gratuita, fara insa a-mi pune mari sperante ca problema imi va fi rezolvata. Spre surprinderea mea, am primit raspuns chiar a doua zi. "
A.Constanteanu, Brasov
 
"Am avut nevoie de ajutor juridic si aceasta echipa mi-a oferit exact de ceea ce aveam nevoie. O echipa profesionista si prompta! Va recomand tuturor. "
V.Iacob, Bucuresti
 
"Va multumesc pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ati raspuns in cel mai scurt timp.Am solicitat asistenta si pe alte siteuri dar raspunsul l-am primit doar de la dumneavoastra intr-un timp nesperat de rapid.Va recomand tuturor si va multumesc din nou. "
F.Filip, Craiova
  Avocat Online | Avocat Bucuresti | Activitate | Contracte | Contact   Avocatii acestui site folosesc ca sursa de documentare legislativa produsele si serviciile oferite de Indaco Systems   indaco logo
  Consultanta Juridica asigurata de Casa de Avocatura " Hristescu, Ciocanea Si Asociatii " HCA.RO  


Valid XHTML 1.0 Transitional